V životě jde o víc než o VOLVO a proto ho řídíte.
Volvo XC90



1. 11. 2009 – Volvo představí modernizovaný model C70 01.11.2009

Stane se tomu tak na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Design vozu doznal poměrně výrazných změn, které však směřovaly k jedinému cíli – zařadit kupé/kabrio C70 do zavedené řady modelů typických skandinávským designem. Stejně jako v minulosti je model C70 označován jako dvě auta v jednom. Na první pohled se jedná o slušivé kupé. Když se ale poštěstí a venku je bez mráčků, tak stisknutím jednoho tlačítka se z kupé stane kabriolet.

Inovovaný model C70 dostal do vínku novou příď, která jakoby z oka vypadla konceptu S60. Ten byl představen v Ženevě na autosalonu v březnu 2009. Kapkovité světlomety, výrazná chromovaná maska a velký znak automobilky – to jsou teď nové charakteristické prvky švédského kabrioletu.

Celkově dostal automobil mnohem svalnatější proporce – čemuž napomáhají výrazné blatníky kol. Do popředí se také dostal klínovitý tvar karoserie, který se za posledních několik let stal typickým právě pro vozy Volvo. Zajímavým prvkem na zádi jsou svítilny využívající LED technologie.



Design by 3sixty | 2024